Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

www.oldmarket.gr

Το παλιό συναντάει το καινούργιο και όλα μαζί αναβιώνουν ολόκληρα χρόνια τώρα.....χαρίζοντας κάτι από την λάμψη τους. Μόδες που έχουν περάσει αλλά δεν έχουν χαθεί.....Διαφημίσεις, γκραβούρες, Έργα τέχνης, βιβλια, ραδιόφωνα, γραμμόφωνα, τηλεφώνα, παιχνίδια, Αναλώσιμα είδη για άλμπουμ και ολοκλήρες συλλογές από νομίσματα, χαρτονομίσματα, γραμματόσημα, παράσημα, τηλεκάρτες, ρολόγια "τσέπης-χείρος-τοίχου-επιτραπέζια" και καρτ-πόσταλ βρίσκονται συγκεντρωμένα στο ισόγειο κατάστημα του κ. Εμμανουηλ Θεοτ. Δαρουσος.

Τι χρειάζεται όμως για να διατηρείς ένα τέτοιο κατάστημα? Ο ιδιοκτήτης.....λέει πως πάνω από όλα πρέπει να αγαπάς το παλιό. Να το αισθάνεσαι κομμάτι της ιστορίας του ανθρώπου που πρέπει να μείνει αναλλοίωτο για τις επόμενες γενιές. Έπειτα χρειάζεσαι μεράκι και γνώσεις ώστε να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το παλαιό αντικείμενο απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς πριν βγεί στη βιτρίνα του κατάστηματος για πώληση. "Πολλές φορές φτάνουν στα χέρια μας ανεκτίμητες και με μεγάλη ιστορία συλλογές ή αντικείμενα " εξομολογείται ο κ.Δαρουσος, "εγω προσπαθώ να τους δώσω την κατάλληλη αίγλη του παρελθόντος του και της ιστορίας του.

Με βάση λοιπόν την αγάπη, το μεράκι και την αφοσίωση μου σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει ύστερα από κάποια χρόνια.....κάθετι παλιό ξαναζεί, διατηρείται και συντηρείται και φτάνει στη βιτρίνα του κατάστηματος ώστε να μας ξανά νοσταλγήσει τα παλιά και όμορφα χρόνια.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ SITE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου