Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

Πανελλήνια Νομισματική Ένωση πληροφορήθηκε και συγκέντρωσε υλικό που αποδεικνύει την εισβολή των κίτρινων απατεώνων στην Παγκόσμια αγορά συλλεκτικών νομισμάτων χωρίς να εξαιρεθεί η Ελληνική. Δεκάδες μήτρες τέτοιων νομισμάτων κατασκευάστηκαν και κόπηκαν νομίσματα παραχαραγμένα και κίβδηλα που κυκλοφορούν στην αγορά ως συλλεκτικές αξίες.

Η εικόνα που παρατίθεται είναι αψευδής μάρτυς:




Το παραχαραγμένο και ίσως κίβδηλο ελληνικό νόμισμα των αδίστακτων αυτών απατεώνων είναι το νόμισμα των πέντε δραχμών του Όθωνα του 1833. Η μήτρα σημειώνεται με το κόκκινο βέλος στο άκρο της εικόνας.

Στις επόμενες εικόνες παρουσιάζεται η βιοτεχνική ενασχόληση και παραγωγή των παραχαραγμένων και πιθανόν κίβδηλων νομισμάτων που κατευθύνονται στην εξαπάτηση όλων των συλλεκτών παγκοσμίως αφού και ξένοι μαζεύουν ελληνικά νομίσματα και έλληνες νομίσματα άλλων κρατών.



Τα άθλια αυτά υποκείμενα με την δραστηριότητά τους καταστρέφουν τον συλλεκτισμό και αποτελούν παγκόσμιο κίνδυνο.

Η παρούσα θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Αθηνών για την διενέργεια των νομίμων, επίσης υπό μορφή δελτίου Τύπου θα αποσταλεί προς όλες τις εφημερίδες.

Η Πανελλήνια Νομισματική Ένωση θεωρεί ότι η παραγωγή των παραχαραγμένων κατασκευασμάτων των απατεώνων δεν γίνεται εν Ελλάδι όμως προειδοποιεί δια των άνω ενεργειών και ανακοινώσεων της ότι θα στραφεί με όλες τις δυνάμεις της κατά οιουδήποτε διακινητού αυτών των κατασκευασμάτων με την βεβαιότητα ότι και αυτός έχει πλήρη γνώση της απάτης που πραγματώνει με τη διακίνηση της αισχρής δραστηριότητας των κίτρινων.

Οι πληροφορίες που έχει η ΠΝΕ είναι ότι τ΄ απατηλά κατασκευάσματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα τουλάχιστον από διμήνου, μέλος μας εντόπισε ολόκληρο ντοσιέ στα χέρια αλλοδαπού κίτρινου ψευδεμπόρου στο χώρο που συμφήρονται οι παράνομοι διακινητές προϊόντων της άπω ανατολής με παραχαραγμένα και κίβδηλα νομίσματα όλων των χωρών.

Η ΠΝΕ παρακαλεί οιονδήποτε μέλος ή μη το οποίο καθοιονδήποτε τρόπο κατέχει τέτοιο κατασκεύασμα να επικοινωνήσει με το σωματείο για την παροχή πληροφοριών ώστε να εντοπισθούν και αδρανοποιηθούν οι διακινητές που μετέχουν στην αισχρότητα και την παρανομία και να οδηγηθούν εν τέλει στις φυλακές ή στην απέλαση.
ΠΗΓΗ:http://www.nomisma.gr/ViewArticle.aspx?ArticleId=5533

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου